ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

A Free Template From Joomlashack

Τελευταία Νέα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

  Διατίθεται ενσίρωμα πορτοκαλιού καλής ποιότητας σε προσιτή τιμή .

25 Μαϊ 2015

Read more

ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Η εταιρεία μας στηρίζοντας τους πελάτες της  φέρνει πιο κοντά τους τα αρίστης ποιότητας προιόντα της, ιδρύοντας νέο ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στην ΕΛΑΣΣΟΝΑ. Η διεύθυνση του νέου καταστήματος είναι στο 1 χλμ  ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ...

04 Μαϊ 2015

Read more

Πατατόσπορος

Άρχισε  η διάθεση πατατόσπορου απο την εταιρεία μας . Διαθέτουμε 3 ποκιλίες : 1.  SPUNTA ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 2. MONALISA  ( Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΑΤΑΤΑ) 3. AGRIA ( κατάλληλη για ορεινές περιοχές ) Και οι τρεις...

14 Ιαν 2012

Read more

Νέο προϊόν

Μεγάλη ζήτηση άρχισε να παρουσιάζει η ζήτηση για τροφή σαλιγκαριών . Έτσι η εταιρεία μας άρχισε την παραγωγή μίγματος για σαλιγκάρια και απευθύνεται σε όλους τους σαλιγκαροεκτροφείς.

02 Δεκ 2011

Read more

Διαφορές στη διατροφή Σκύλλου και γάτας

Κάποιοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν δίνουν στους σκύλους τους γατοτροφή. Άλλοι δίνουν στη γάτα τους σκυλοτροφή. Κακώς! Αυτά τα δύο είδη έχουν πολύ διαφορετικές διατροφικές...

01 Δεκ 2011

Read more
Έχουμε 1 επισκέπτη συνδεδεμένο 
Σιτηρέσιο για ζωοτροφές
Τα αρίστης ποιότητας μίγματα ζωοτροφών που παράγει η εταιρείας μας καλύπτουν το σύνολο των αναγκών της κτηνοτροφίας όχι μόνο σε επίπεδο συστηματικής παραγωγής, αλλά και για τον ερασιτέχνη κτηνοτρόφο.

sakiaΟι ανάγκες των παραγωγικών ζώων σε θρεπτικές ουσίες και ενέργεια έχουν εκτιμηθεί επιστημονικά είναι διαφορετικές για κάθε ζώο και έχουν καταγραφεί. Έτσι για την διατροφή του κάθε ζώου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται ορθολογικό σιτηρέσιο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κύκλου ζωής του (λοχεία, ανάπτυξη, πάχυνση, αναπαραγωγή κλπ)

Τα κυριότερα δέκα χαρακτηριστικά ενός ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΙΤΗΡΕΣΙΟΥ είναι:

  1. Να περικλείει την ενέργεια που απαιτείται.
  2. να περιέχει τις απαραίτητες σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα αζωτούχες ουσίες (πρωτεΐνες – αμινοξέα) .
  3. Να προσφέρει τις ελάχιστες λιπαρές ουσίες που απαιτούνται του ζωικού οργανισμού σε βιταμίνη F (λινελαϊκό οξύ, λινολενικό οξύ κ.α.).
  4. Να περικλείει τις απαραίτητες ουσίες, δηλαδή τα μικροστοιχεία και ιχνοστοιχεία στην απαιτούμενη ποσότητα και στην κατάλληλη μεταξύ τους σχέση.
  5. Να περιέχει τις βιταμίνες που χρειάζεται ο ζωικός οργανισμός στην απαιτούμενη ποσότητα και στην κατάλληλη μεταξύ τους σχέση.
  6. Να περιέχει ξηρή ουσία που να βρίσκεται στην απαιτούμενη σχέση προς την περικλειόμενη σε αυτήν ενέργεια ώστε να διασφαλίζεται η φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού σωλήνα του ζώου, για το οποίο προορίζεται.
  7. Να είναι απαλλαγμένο από τυχόν τοξικές ουσίες και επιβλαβείς μικροοργανισμούς για το ζωικό οργανισμό.
  8. Να μην επηρεάζει δυσμενώς την ποιότητα των ζωικών προϊόντων.
  9. Να έχει την επιθυμητή από το ζώο ελκυστικότητα και
  10. Να παρουσιάζει την καλύτερη κατά το δυνατόν οικονομικότητα, δηλαδή να είναι πιο φτηνό
  11. proionta